Feestje

De Heeren van Aemstel is de perfecte locatie voor verjaardagen, borrels, afstudeerfeestjes, presentaties en allerlei andere festiviteiten. Op vrijdag en zaterdag heb je de mogelijkheid om de Heeren gedeeltelijk te reserveren, alle andere dagen kun je het café helemaal af huren. Maar dat moet wel in de agenda passen, dus graag eerst even mailen. (feestje@DHVA.nl). Afhankelijk van de dag van de week is het mogelijk om binnen en/of buiten (op ons terras is plek voor ongeveer 100 personen) te reserveren.

Details voor doordeweekse dagen en zondag:

Huur de hele Heeren af voor feestje, borrel, presentatie, openbare repetitie of wat dan ook.. De mogelijkheden zijn eindeloos!
We vragen geen zaalhuur maar rekenen een minimale omzetgarantie van 2000 euro.
We hebben alles in huis om je feestje te ondersteunen. Denk aan microfoons, beamers, DJ-apparatuur, beerpongtafels, Nintendo’s en natuurlijk een vet gelikt licht- en geluidssysteem.
Er passen ongeveer 300 man in de Heeren, maar we kunnen de ruimte redelijk makkelijk kleiner maken. Geen zorgen over een half lege zaal dus!
Natuurlijk hebben we ook een podium van 21m2,, voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt. Het enige dat jullie mee hoeven te nemen zijn de instrumenten.
We hebben geen keuken, maar zijn wel héél goed geworden in bittergarnituur bakken. Heeft je borrel écht wat bruin fruit nodig, dan hebben we dat natuurlijk voor je!
Berg je spullen veilig op in onze kluisjes.
 

Details voor vrijdag of zaterdag:

Vanaf 5 man kunnen we wat leuks voor je regelen, maar ook voor grote groepen hebben we arrangementen, hou er rekening mee dat die dus niet besloten kunnen zijn.
Onze bovenbar – in half open verbinding met de rest van de zaak – leent zich uitstekend voor groepen. Dit gedeelte kunnen we eventueel exclusief voor je reserveren, maar we vragen dan wel een omzetgarantie. Je hebt dan je eigen stuk Heeren – tot maximaal 80 man – met eigen opgang, bar, garderobefaciliteiten en super goed zicht op het podium.
Ook voor de wat kleinere evenementen – afstudeerfeestjes, verjaardagen etcetera – hebben we super leuke arrangementen. We zorgen er voor dat je nergens over na hoeft te denken én voorzien wordt van een shotje of een bubbeltje van het huis.


Wat je feestje ook is, we hebben altijd live-muziek en dj’s op vrijdag en zaterdag, dus die krijg je er gratis bij.

We serveren ook bittergarnituur, dus mocht je feestje gebaseerd zijn op eating is cheating, we got your back :)

Meer info? Stuur ons even een mailtje met de door jou gewenste datum en tijd, het aantal personen en wat je plan is, dan gaan wij daar een mouw aan passen! Wil je graag even rondkijken? Kom langs voor een kopje koffie of check onze 360°-weergave hier.