Heeren Spelletjes Vierkamp

update 14-10: nu ff in de vrieskist, maar zodra we weer mogen wordt de Spelletjes Vierkamp weer ontdooid !

We moeten toch wat deze barre coronatijden, en wat is er nu leuker dan op zaterdagmiddag met je vrienden coronaproof in een warme en gezellige kroeg biertjes drinken en spelletjes spelen?!

 Vanaf 10 oktober organiseren wij iedere zaterdagmiddag van 16:00-18:00 de Heeren Spelletjes Vierkamp. Samen met jouw team (max 4 personen) spelen jullie vier spellen tegen elkaar, maar ook tegen de andere tafels. Iedere week worden er andere spelletjes gespeeld, dus altijd spannend!  Vanzelfsprekend hebben we een prachtige prijs voor het winnende team!

Om het spelen nog wat soepeler te maken hebben we ook een bijpassende speciaalbierproeverij, bij ieder nieuw spel een nieuw biertje, plus bittergarnituur voor de lekkere trek! Dit alles voor maar €17,50. Wauw! Inschrijven kan door voor 4 personen het zaterdagmiddag tijdslot van 16:00 te reseveren, zet in de opmerkingen dat je spelletjes komt spelen. Eerder komen om vast in te dobbelen kan vanaf 15:00 en na afloop kan je gezellig blijven zitten om nog ff verder te spelen en een pizzaatje te eten (€15 voor pizza + 2 bier).. We zijn tot 22:00 open!

De spelletjes van zaterdag 10 oktober zijn: PimPamPet, Yathzee, Halli Galli en een mini pubquiz! Suggesties voor de spelletjes van volgende week? Stuur ons een berichtje via de mail of via insta!