Bonafied

06 juli 2019 - 22:30

Bonafied is een groep ervaren muzikanten die naast professionaliteit en vakmanschap beschikken over passie voor muziek, het zijn mensen die zich thuisvoelen op het podium. Het is ook een hechte groep mensen die graag samen speelt. Wij hebben er echt zin in en dat merkt u! Wij hebben maar 1 missie … elke keer weer het dak eraf spelen!

Veel bands kunnen liedjes spelen, maar echt goed naspelen is niet makkelijk. Bonafied legt hier de lat heel hoog. Alles wordt tot in detail uitgezocht en waar mogelijk nagespeeld. Maar ondanks die aandacht voor de technische kant van muziek zorgen we er continu voor dat het niet alleen goed klinkt maar ook goed voelt! Bonafied is een van de weinige bands die succesvol een combinatie kan leveren van plezier, humor, passie, vakmanschap en een hele hoop ervaring op top niveau.

Wat ons ook bijzonder maakt is ons repertoire, het is altijd herkenbaar en dansbaar. Ons repertoire bestaat uit bekende dansbare hits van verschillende genres. Zo spelen we onder andere Soul, Disco, Dance Classics, Pop, Dance en House. Maar ook hedendaagse hits ontbreken natuurlijk niet.
James Brown, Chic, Prince en Bruno Mars, ze komen allemaal voorbij.