Oud en Nieuw

31 december 2022 - 21:00 01 januari 2023 - 05:00

Oud en Nieuw vier je in de Heeren en Leentje! Twee cafés voor de prijs van één. In de Heeren hebben we natuurlijk livemuziek met onze hotboys van Ruigtuig en daarnaast een heeeerlijke DJ lineup met o.a. Weslo en Pollo.. In Leentje kom je voor de echte Amsterdamse kroeggevoel met zangertjes, dj's en heeeeeeel veel gezelligheid.

Niet onbelangrijk te vermelden is dat je in beide cafés geniet van een open bar. Ja je hoort het goed. Bier, wijn, sterk, salmari, bubbels, mixjes, despo, IJwit, appelsap, tequila, wodka redbull, zo veel als je wil (of als je aankunt ;-)). Voor €50 mag je van 21:00 - 5:00 en voor een tientje minder van 0:00 - 5:00. Dit geldt voor beide cafés dus je kunt heen en weer lopen zoveel je wil. De snelle beslissers die voor 1 december hun ticket scoren krijgen nog 10% extra korting!

Dan hebben we ook nog een vet geheimzinnige Secret Silent Disco waar je in 20 minuten he-le-maal door de mallemolen gehaald gaat worden. 20 minuten lang standje tornado vol met klappers van hits, heel veel shots, confetti en nog veel meer verrassingen. We hebben helaas maar heel weinig plek, dus hoe jij hiervoor je plekje kan verzekeren zie je op onze socials!

Tickets scoor je hieronder