Loading...
Verhuur 2018-03-16T17:05:34+00:00

Verhuur

De Heeren van Aemstel is de ideale locatie voor een borrel, feest of presentatie tot maximaal 300 personen.  De sfeervolle ruimte, ons grote, overdekte én verwarmde terras, goede bediening en de centrale ligging zorgen altijd weer voor een geslaagd evenement. De aanwezigheid van het podium met een professionele geluid- en lichtinstallatie maakt de ruimte ook zeer geschikt voor gelegenheden met live-muziek zoals een cd-presentatie of een band op een feest.

Mogelijkheden

Van zondag t/m donderdag kan de hele ruimte afgehuurd worden. Vrijdag en zaterdag alleen het bovengedeelte. Dit is een verhoging met eigen bar met een capaciteit van ongeveer 80 personen. Er is een eigen opgang, maar de ruimte staat wel in open verbinding met de rest van het café. De vergunning staat een openingstijd tot 03.00u toe (weekend 05.00u). Daarnaast is de Heeren van Aemstel ook aangewezen als officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam.

Kosten

Voor de meeste gelegenheden rekenen wij geen zaalhuur, maar werken we met een minimale omzetgarantie van €1250,-. Dat is het bedrag dat er minimaal aan drankjes afgenomen moet worden. Wordt dit bedrag niet gehaald, dan zal het verschil in de vorm van zaalhuur doorgerekend worden. In de omzetgarantie zijn de kosten voor barpersoneel, schoonmaak, gebruik podium/beamers etc. inbegrepen. Eventuele catering kan zelf ingehuurd worden.

Eventueel bijkomende kosten zouden kunnen zijn:

Geluidstechnicus (verplicht bij optredens van bands):    €220,00

Bewaakte garderobe (tot 300 man):     €200,00

Portier:    €40,- per uur

(alle kosten zijn ex. BTW)

Voor meer informatie mail naar info@ dhva.nl